tirsdag den 23. april 2013

Risret med en masse grøntsager - i stop madspild ånden


Jeg tømte grøntsags-skuffen og tilsatte alle de grøntsager, jeg syntes kunne fungere hertil. Der er blandt andet peberfrugt, grønne asparges, broccoli.
Hver gang jeg har en rest ris tilovers fryser jeg det ned, og de er gode at tage op til sådan en risret der skal laves på panden.
Som en slags sovs i stedet for kokosmælk, havde jeg en græskarsuppe i fryseren som jeg havde lavet i vinter, som blev alt for stærk, så den kunne ikke spises. I stedet for at smide den ud, har jeg frosset den ned, så den kan bruges til risretter som denne, men er også rigtig god i wokretter, da den er godt krydret med rødkarry og chili.
For at få "kødet med indover" valgte jeg at tilsætte rejer til retten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar