onsdag den 28. august 2013

Gulerodstærte med feta



Gulerodstærte med feta:
450 g revne gulerødder
3 revne løg
1,5 spsk. rapsolie
1,5 spsk. sojasauce
1,5 spsk. oregano
150 g fetaost
3 æg
2 dl mælk
1 tsk. revet muskatnød
1,5 tsk. salt

Tærtendejen blev lavet med basis af denne opskrift

Varm olien op i en gryde og svits gullerødder og løg. Lad det simre i 5 minutter. Kom oregano ved og fordel blandingen i tærtebunden.

Mos fetaosten i en skål med en gaffel og rør det samen med æg, mælk, muskatnød og salt. Hæld det over gulerodsblandingen. Kom tærten i ovnen og bag den ved 200 grader i cirka 30 minutter.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar