lørdag den 21. september 2013

Rødbede bygotto med frisk mozarella


Rødbede bygotto med frisk mozzarella:
300 g perlebyg
1 l grøntsagsbouillon
2 rødbeder á 300 g.
25 g smør
Frisk mozzarella
Æblecidereddike
Salt

Kog perlebyggen med grøntsagsbouillonen indtil den har optaget alt væsken - det tager cirka 30 minutter. Og tag det af varmen og lad det stå.
Skrød rødbederne;
Den ene rødbede bliver skåret i tern og koges i 5 minutter.
Den anden rødbede skæres i store stykker og koges indtil stykkerne er møre. Blend rødbedestykkerne med smørret.
Tilsæt 3 dl vand til perlebyggemassen i gryden og tilsæt rødbedepuréen. Kom op og tilsæt derefter rødbedetern og små stykker af frisk mozzarella.
Kog igennem og smag til med salt og lidt æblecidereddike.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar