1 liter vand (koldt)
En kvart pakke gær
2 spsk groft salt
2 spsk honning
500 gram havregryn
600 gram hvedemel
Vand, gær, salt og honning røres. Havregryn i og røres. Til sidst røres melet i. Bliver en klistret masse.
Hæver i køleskab mindst 8 timer, men kan stå i op til 5 døgn.
Sættes på plade med våd ske. (dejen er stadigvæk klister klister)
Bager ved 200 grader ca. 25minutter
Alternativt kan man også tilsætte hakkede mandler, nødder eller solsikkekerner - det er kun fantasien der sætter grænser.
En kvart pakke gær
2 spsk groft salt
2 spsk honning
500 gram havregryn
600 gram hvedemel
Vand, gær, salt og honning røres. Havregryn i og røres. Til sidst røres melet i. Bliver en klistret masse.
Hæver i køleskab mindst 8 timer, men kan stå i op til 5 døgn.
Sættes på plade med våd ske. (dejen er stadigvæk klister klister)
Bager ved 200 grader ca. 25minutter
Alternativt kan man også tilsætte hakkede mandler, nødder eller solsikkekerner - det er kun fantasien der sætter grænser.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar