fredag den 15. marts 2013

Bagt rødbedesalat


Bagt rødebedesalat:
1 kg rødbeder
1 agurk
5 stilke bladselleri
1 mellem rødløg

Marinade:
2 spsk. olivenolie
2 spsk. rødvinseddike
2 tsk. sukker
3 tsk. chiliflager

Vask 2/3 af rødbederne og bag dem i ovnen til de er møre. Skræl de resterende rødbeder. Skær de bagte og de rå rødbeder i tern. Bland marinaden og bland halvdelen sammen med rødbederne.
Flæk agurken og fjern kernerne. Skær dem i tern. Skær bladselleri og rødløg i tern. Bland de 3 ingredienser sammen med den sidste halvdel af marinaden. Lad salaterne trække hver for sig i cirka 2 timer. Grunden til dette er, at rødbederne ikke vil farve de resterende grøntsager.
Bland det hele og server.

Vi fik det sammen med bagte squash og kyllingefrikadeller.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar