fredag den 29. marts 2013

Boller brugt til flæskestegs-sandwich


15 store boller

50 g gær
4½ dl vand
2 store æg
100 g sukker
500 g hvedemel
500 g grahamsmel
50 g blødt smør
1 æg til pensling
Grahamsmel til pynt

På røremaskine:
Bland vand, gær, æg og sukker og rør det sammen. Kom først melet og så det bløde smør i. Ælt dejen i cirka 7 minutter. Lad dejen hvilke tildækket i cirka 30 minutter. Del den i 15 stykker. Rul dem til runde boller og læg dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem hvile i 10 minutter.
Tryk bollerne flade, pensl med sammenpisket æg og drys med lidt grahamsmel. Bag dem i en forvarmet ovn ved 210 grader i 15-17 minutter. 

Sandwichen blev fyldt med miracle wip, rødkål, rucula og flæskesteg 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar