tirsdag den 16. april 2013

Boller i karry -et sundere alternativ

Opskriften er fra hjerteforeningen, og et super godt alternativ til den lidt federe udgave. Jeg synes ikke at den direkte kan erstatte den gode gamle Boller i karry, men den er ikke helt dårligt.


Boller i karry:
Almindelig frikadelle fars som formes til boller og dumpes i kogende vand med salt. Giv dem cirka 5-6 minutter. Gem kogevandet.

Sovsen:
1-2 tsk. karry
1 spsk. olie
1 løg, i små tern
1 lille gulerod, skåret i stykker
1 lille katoffel, skåret i stykker
1 rød peberfrugt, snittet i små tern.

Varm olien op, og svits karry heri. Tilsæt grøntsagerne og tilsæt 4 dl kogevand fra kødbollerne. Kog i cirka 10-15 minutter indtil grøntsagerne er møre. Blend det og smag til med salt og peber. Tilsæt bollerne og server med ris.

Jeg fik retten sammen med hvidkålsris samt en 1 spsk. brune ris. Hertil fik vi det sammen med en hvidkålssalat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar