fredag den 5. april 2013

Kokos-limesuppe med kylling


Kokos-limesuppe med kylling:
500 g kyllingefilet
5 forårsløg
4 gulerødder
1 spsk. olie
8 dl hønsebouillon
2 ds. kokosmælk á 165 ml.
2 spsk. gurkemeje
2 spsk. lime-/citronsaft
1 tsk. sukker
2 spsk. fiskesauce
1/2 tsk. salt
cayennepeber
250 g frosne fine ærter

Skær kyllingen i strimler. Skær forårsløgene i skiver og gulerødderne i tern.
Svits forårsløg og gulerødder kort i olien. Tilsæt bouillon, kokosmælk, gurkemeje, limesaft og sukker. Lad suppen koge ved svag varme 5 minutter under låg. Kom kyllinge i og kog videre i 5-8 minutter. Smag til med fiskesauce, salt og peber. Tilsæt ærterne og giv suppen et opkog.

Blev serveret med indiske fladbrød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar