fredag den 8. november 2013
Asiatiske kyllingefrikadeller og nudelsalat
Asiatiske kyllingefrikadeller:
400 g hakket kyllingekød
2 spsk. sojasauce
1 spsk. sød chilisauce
4 forårsløg
1 rød chili i små tern
1 æg
20 g frisk revet ingefær
Peber
Skær forårsløgene i tynde skiver.
Bland alle ingredienserne sammen og rør godt.
Stil farsen på køl i 20-30 minutter.
Form farsen til frikadeller og steg dem på en pande eller i ovnen.
Nudelsalat:
Nudler efter behov
Gulerødder - i strimler - jeg lavede dem med en kartoffelskræller
Agurk - fjern kernerne og skær dem i strimler - som ved gulerødderne
Vend nudler og grøntsager i en dressing af soja og sød chilisauce.
Tilsæt eventuelt en halv chili en små tern og vend det med resten af blandingen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar