onsdag den 15. januar 2014

Fiskefilet med farvede fritter og hjemmelavet remoulade


Fiskefilet med farvede fritter (4 personer):
4 rødspættefileter
50 g fuldkornsmel
½ dl hakket persille

Vend hver rødspætte i fuldkornsmelet der er blandet med persille. Lig dem på en bradepande og sæt dem i ovnen med salt på toppen samt lidt olivenolie. Bag dem cirka 20 minutter ved 160 graders varmluft.

Farvede fritter:
600 g blandede rodfrugter
2 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
Salt og peber

Skræl rodfrugterne og skær dem i grove stave. Kog dem i et ovnfast fad, og vend dem med olivenolie, citronsaft, salt og peber.
Bag dem i cirka 40 minutter ved 180 grader.

Til remouladen købte vi et glas pickles og vendte det med fromage frais 0,2 %, hvilket smagte fantastisk, og var meget bedre end den almindelige remoulade. Smag det eventuelt til med salt og peber.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar