onsdag den 5. februar 2014

Kartoffel-karry-kokos suppe


Kartoffel-karry-kokos suppe (4 pers):
600 g kartofler, skåret i mundrette stykker
4-5 spsk. olivenolie
4 porrer i skiver
3 fed hvidløg i tynde skiver
3 spsk. karry
2 tsk. gurkemeje
1 ds kokosmælk (400 ml)
1,4 L grøntsagsbouillon
Salt

Sauter kartoflerne i lidt olie en gryde. De skal ikke tage farve, men må gerne sautere i 5-6 minutter. Tilsæt porrer og hvidløg og sauter kort. Tilsæt karry, gurkemeje og herefter kokosmælk samt bouillon. Lad suppen simre i 20-30 minutter under låg og til kartoflerne er kogt møre.
Smag til med salt og server med groft brød.


Opskriften er fra Femina 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar