torsdag den 5. januar 2017

Broccoli-couscous






Broccoli-couscous:
1 broccoli
1 rødløg
100 g ærter
50 g rosiner
50 g mandler

Dressing:
1 dl yoghurt naturel
4 spsk. hakket persille
Salt og peber

Del broccolien i buketter og skær stokken i mindre stykker. Damp broccolien i 3 minutter. Hæld koldt vand over og afdryp. Kom broccoli sammen med rødløg i en foodprocessor og blend til det ligner couscous.
Vend broccoli med ærter, rosiner og ristede hakkede mandler.

Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber.
Vend dressingen i broccoli-couscousen.

Her bliver den serveret med fiskefrikadeller, men vil sikkert også være god til svinekoteletter eller kylling.

Opskriften er med inspiration herfra.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar