mandag den 6. februar 2017

Grønkålssuppe


Grønkålssuppe (4 pers):
2 løg, finthakket
5 fed hvidløg, knust
1 spsk. raposolie
4 mellemstore kartofler, skrællet og skåret i tern
1 liter grøntsagsbouillon
200 g grønkål, fjernet for stilk og skåret i grove stykker
1 dl piskefløde
salt og peber

Sauter løg og hvidløg i gryden med olie i et par minutter ved middelvarme.
Tilsæt kartofler og grøntsagsbouillon. Lad det simre med låg på, til kartoflerne er møre.
Kom derefter grønkål i og lad det koge i yderligere et par minutter. Tilsæt piskefløde og blend suppen.
Smag til med salt og peber.

Topping:
æbletern, ristede græskarkerner, sprød bacon, grønkålschips

Opskriften er fra Valdemarsro

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar