mandag den 23. marts 2015

Madplan uge 13

Mandag: Rugbrød med grøntsagsstænger
Tirsdag: Spidskål med rygeost og kyllingefrikadeller
Onsdag: Aspargessuppe
Torsdag: Blomkåls tabbouleh med fiskefrikadeller
Fredag: Salat med varmrøget laks
Lørdag: Coq au vin. Hertil rodfrugtmos og grøn salat
Søndag: Tarteletter med høns i asparges

søndag den 22. marts 2015

Fond/suppe på Osso Bucco-rester


I stop-madspild ånden, kogte jeg videre på den fond jeg havde tilbage i gryden efter den Osso Bucco, jeg lavede den anden dag. Jeg tog knogle-og marv resterne og kom det tilbage i gryden sammen med de grøntsagsrester der i forvejen var i gryden. Jeg tilsatte mere vand og og lod det koge 3 timer, og fonden blev brugt til suppe med grøntsager og kød- og melboller.