Sundt og lækkert

En blog om sund og god mad.

onsdag den 30. januar 2013

Grønkålstærte uden bund

›
Eftersom eg forsøger at skære godt ned på kulhydraterne lavede jeg derfor denne tærte uden bund. Så egentlig er det ikke en tærte, men nærme...
tirsdag den 29. januar 2013

Blomkålssuppe

›
I aftes fik vi en lækker blomkålssuppe. Nem at lave og smager og mætter godt. Opskriften er som følgende: 1 blomkål 1 løg 4 fed hvidlø...
mandag den 28. januar 2013

Madplan uge 5

›
Mandag: Blomkålssuppe med bacontern Tirsdag: Grønkålstærte uden bund med rødkålssalat Onsdag: Rester af blomkålssuppe fra mandag Torsdag:...
tirsdag den 22. januar 2013

Madplan uge 4 - lidt forsinket

›
Mandag: Rester af bulgursret som kom med hjem søndag Tirsdag: Wokret med kalkun-strimler Onsdag: Champignondeller med gulerodscreme Torsd...
torsdag den 10. januar 2013

Mexican Pulled Chicken

›
Vi spiser meget kylling, men det kan hurtigt godt blive kedeligt med det sædvanlige stegte kyllingebryst.  Jeg faldt derfor over en opskr...
tirsdag den 8. januar 2013

Koldthævede boller

›
1 liter vand (koldt) En kvart pakke gær 2 spsk groft salt 2 spsk honning 500 gram havregryn 600 gram hvedemel Vand, gær, salt og ...
onsdag den 2. januar 2013

GO Kur 2013

›
Har I set GO Kur 2013 -jeg er tilmeldt deres mailliste med Christian Bitz opskrifter - man får derved tilsendt en madplan med opskrifter og...
lørdag den 29. december 2012

Müsli med kokos og chokolade

›
Herhjemme kan vi ret godt lide müsli, men er ikke ret glade for de købte. Derfor er jeg begyndt at eksperimentere med at lave min egen. Jeg ...
lørdag den 22. december 2012

Peberkager

›
Som beskrevet tidligere, så vil jeg i år bager peberkager, som værtindegaver til årets forskellige julebesøg. De blev ikke helt så fine som ...
onsdag den 19. december 2012

Gulerodssuppe med valnøddepesto

›
Denne suppe er nok den bedste gulerodssuppe jeg har smagt længe. Den er fra en af mine mange udklip, så jeg ved ikke hvor den præcis kommer ...
1 kommentar:
tirsdag den 18. december 2012

Minestrone med savoykål og ris

›
Efter jeg købte mit et savoykål og ikke rigtig vidste hvad jeg skulle gøre med det, fik jeg kigget godt igennem mine mange kogebøger. I Sølv...
torsdag den 6. december 2012

Grov flutes

›
Vi lavede nogle lækre flutes til vores suppe i søndags.. Herhjemme går vi meget op i, at vi spiser groft brød, så opskriften, der blev funde...
‹
›
Start
Vis internetversion

Om mig

Elisabeth
Vi er et par på henholdvis 25- og 26 år som bor i Aarhus og elsker at lave mad. Vi har en stor interesse i sund mad og motion, og derfor vil største delen af opskrifterne også have et sundt perspektiv.
Vis hele min profil
Leveret af Blogger.