Sundt og lækkert

En blog om sund og god mad.

tirsdag den 30. april 2013

Madplan uge 18

›
Mandag: Suppe fra fryseren Tirsdag: Wok med kylling Onsdag: Sushi Torsdag: Bulgursalat med laksebøffer og stegt spidskål Fredag: Kylling...
torsdag den 25. april 2013

Speltkerne salat

›
Denne speltkerne salat blev lavet med en blanding af grønne asparges, broccoli og cherrytomater. Det hele blev vendt i persillepesto.
tirsdag den 23. april 2013

Risret med en masse grøntsager - i stop madspild ånden

›
Jeg tømte grøntsags-skuffen og tilsatte alle de grøntsager, jeg syntes kunne fungere hertil. Der er blandt andet peberfrugt, grønne aspar...
mandag den 22. april 2013

Madplan uge 17

›
Mandag: Kødsauce med grøntsager. Hertil squashspaghetti eller hvidkålsris samt kogt blomkål Tirsdag: Grøntsags karry Onsdag: Rester fra ma...
fredag den 19. april 2013

Varm kartoffelsalat

›
Uh, jeg elsker varm kartoffelsalat, nok især, fordi det minder om mig om min barndom. Varm kartoffelsalat: 750 g kogte kolde kartofler,...
onsdag den 17. april 2013

Wok med tun og kokoks

›
Denne gang er det min kæreste som har været i køkkenet. Han elsker at få lov at lave wok, da han føler han på den måde kan få lov at udfol...
tirsdag den 16. april 2013

Boller i karry -et sundere alternativ

›
Opskriften er fra hjerteforeningen, og et super godt alternativ til den lidt federe udgave. Jeg synes ikke at den direkte kan erstatte den g...
mandag den 15. april 2013

Madplan uge 16

›
Mandag: Koldskål med jordbær Tirsdag: Varm kartoffelsalat med frikadeller og kogt blomkål Onsdag: Risret med forskellige grøntsager Torsd...
søndag den 14. april 2013

Italiensk fad med tomat, squash og skinke

›
En virkelig lækker og frisk ret, hvor grøntsagerne virkelig giver hinanden smag. Opskriften blev hos Louise , og tilrettet, så det passed...
fredag den 12. april 2013

Rødbedebøffer

›
Opskriften blev fundet hos Arla , men lavet lidt om. Jeg bagte dem i ovnen fremfor at stege dem på panden, da jeg på den måde kunne spare fe...
onsdag den 10. april 2013

Dagens morgenmad

›
Det ligner mere en dessert en morgenmad, men det er virkelig godt. Kog hindbær i en gryde som overhældes skyren mens den stadig er varm.
tirsdag den 9. april 2013

Bøffer med knoldselleripuré og sprøde tern

›
Ja, det skulle så egentlig have været laksebøffer, men det blev det ikke, da de åbenbart var blevet dårlige, så vi måtte i sidste øjeblik kø...
‹
›
Start
Vis internetversion

Om mig

Elisabeth
Vi er et par på henholdvis 25- og 26 år som bor i Aarhus og elsker at lave mad. Vi har en stor interesse i sund mad og motion, og derfor vil største delen af opskrifterne også have et sundt perspektiv.
Vis hele min profil
Leveret af Blogger.