Sundt og lækkert

En blog om sund og god mad.

mandag den 30. september 2013

Madplan uge 40

›
Mandag: Rester fra besøg hos vores forældre Tirsdag: Asiatisk kyllingesuppe og kål Onsdag: Rester fra tirsdag Torsdag: Asiatiske kyllinge...
fredag den 27. september 2013

Brændende kærlighed med grøntsager

›
Den brændende kærlighed blev lavet efter "tøm køleskabet"-metoden. Denne her er tilsat porre, grøn- og rød peber, løg, hvidløg ...
onsdag den 25. september 2013

Femkorn flute

›
Disse flutes blev lavet som tilbehør til Kartoffel-porresuppen , som vi fik for nogle dage siden. Brødene blev virkelig lækre og dejlig sprø...
tirsdag den 24. september 2013

Cremet kartoffel-porre suppe med dukkah

›
Opskriften blev fundet hos Sæson for god smag , og er et virkelig lækkert alternativ til den klassiske og til tider lidt kedelige kartoff...
4 kommentarer:
søndag den 22. september 2013

Madplan uge 39

›
Madplanen kommer lige lidt tidligere denne gang, da jeg ved jeg ikke når at komme forbi bloggen i morgen. God søndag! Mandag: Rester fra ...
2 kommentarer:
lørdag den 21. september 2013

Rødbede bygotto med frisk mozarella

›
Rødbede bygotto med frisk mozzarella: 300 g perlebyg 1 l grøntsagsbouillon 2 rødbeder á 300 g. 25 g smør Frisk mozzarella Æblecider...
fredag den 20. september 2013

Salat med gul squash, avocado og feta

›
Salat med gul squash, avocado og feta: 1 bakke blandede spæde salater 2 gule squash Afkølede blancherede sukkerærter 1 moden avoca...
onsdag den 18. september 2013

Linsedeller

›
Da jeg så denne opskrift på madblogs.dk var jeg nødt til at prøve dem. Disse linsedeller smager fantastisk! Normalt er det ikke et hi...
1 kommentar:
tirsdag den 17. september 2013

Risfyldte tomater

›
Risfyldte tomater: 4 store tomater 1 dl kogte ris ½ tsk. salt 1 løg 1 peberfrugt Lidt olie Persille Friskkværnet peber Skær et ...
mandag den 16. september 2013

Madplan uge 38

›
Mandag: Cremet kartoffel-porresuppe med dukkah Tirsdag: Rester fra mandag Onsdag: Brændende kærlighed med kartoffel-/sellerimos. Hertil gu...
lørdag den 14. september 2013

Grøn Pad Thai

›
Jeg elsker Thailand, og jeg elsker thaimad. Da jeg i forvejen længes enormt meget tilbage til Thailand, måtte jeg lave denne, da jeg så d...
fredag den 13. september 2013

Risotto med grønne asparges og ærter

›
Risotto med grønne asparges og ærter: 2 små løg 1 fed hvidløg 300 g risottoris 2 dl hvidvin 1 liter varm hønsebouillon 300 g grønne...
‹
›
Start
Vis internetversion

Om mig

Elisabeth
Vi er et par på henholdvis 25- og 26 år som bor i Aarhus og elsker at lave mad. Vi har en stor interesse i sund mad og motion, og derfor vil største delen af opskrifterne også have et sundt perspektiv.
Vis hele min profil
Leveret af Blogger.