Jeg var så heldig at få en hel kasse med lime i Bazar Vest sidste weekend. Det krævede dog lidt research for, at finde ud af hvad de skulle og kunne bruges på. Normalt bruger jeg kun lime i wok og diverse bulgur- og couscous salater, så det var lidt en udfordring.
Efter at have surfet lidt rundt, faldt jeg over en
opskrift på ingefær-lime saft. Det var en god måde at få lidt andet, og derved også kunne drømme sig væk til nogle solrige sommedage.
Ingefær-limesaft:
5 dl limesaft
80 g revet ingefær
250 g rørsukker
Lime, ingefær og sukker koges i cirka 20 minutter.
Derefter sigtes det og hældes på flaske. Husk at skylle flasken i atamon, da det vil forlænge holdbarheden.
Blandingsforholdet er cirka 1:4 - 1:5, alt efter hvor stærk man ønsker den.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar