Herhjemme laver vi madplan hver uge. Både for at spare penge, men også for at få tingene til at hænge sammen i en travl hverdag. Det er rart ikke hver dag, at skulle tænke på hvad man nu skal finde på til aftensmad, men at det i forvejen er planlagt. Det sparer også alverdens indkøb i tide og utide.
Madplanen for denne uge indeholder:
Mandag: Minestronesuppe med savoykål, bacon og ris. Dertil nybagte flutes
Tirsdag: Rester fra mandag
Onsdag: Blomkåls- og parmesan mos med savoykål, bacon og champignoner. Hertil stegte æbler
Torsdag: Svensk pølseret
Fredag: Wok med kalkunstrimler
Lørdag: Fyldt svinemørbrad med hasselbagtekartofler og rødkålssalat med granatæble
Søndag: Biksemad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar