onsdag den 11. december 2013

Grønkålssalat med pasta og ananas


Opskriften er lavet med inspiration fra Arla.

Grønkålssalat med pasta og ananas:
400 g friske grønkålsblade
½ ananas
3 spsk. sød chilisauce
3 spsk. vand
1 tsk. groft salt
450 g kogt kold pasta
1 rød peberfrugt i meget tynde strimler

Skær de grove stilke og ribber af grønkålsbladene. Skyl bladene grundigt og overhæld dem med kogende vand. Lad det stå 1 minut. Hæld vandet fra og brus bladene med kold vand. Kom grønkålen i en sigte og pres vandet fra bladene. Hak grønkålen fint.
Del ananasen i 2 kvarte. Skræl de kvarte ananas og fjern midterstokken. Skær et stykke på 6-7 cm fra. Skær derefter resten af ananaskødet i tynde skiver. Mas mellem fingrene cirka 3 spsk. saft af det hele stykke. Bland ananassaften med chilisauce, vand og salt.
Bland ananas, grønkål, pasta og peberfrugt i en skål og hæld dressingen over.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar