En virkelig lækker og anderledes rødkålssalat, som på denne måde kan bruges som hovedtilbehøret fremfor som salaten.
Opskriften blev fundet hos
Vi skal spise! fra coop.
Rødkålssalat med spelt og æbler:
1 dl perlespelt
2 æbler
½ l fintsnittet rødkål
1 fintsnittet løg
1 dl rosiner
Dressing:
2 spsk. olivenolie
4 spsk. æblecidereddike
2 tsk. honning
1 tsk. spidskommen
salt og peber
Kog perlespelten efter anvisningen på pakken, og afkøl den.
Udkern og snit æblerne i tern.
Bland spelt, æbler og rødkål samt rødløg og rosiner.
Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber, før den blandes med salaten.
Lad salaten trækken 30 minutter inden serveringen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar