Kokospanerede kyllingelår (2 personer):
2 store kyllingelår
1½ dl kokosmel
1½ tsk. røget paprika
1½ tsk. alm. paprika
1½ tsk. græsk krydderi
Salt og peber
2 æg
4 spsk. mælk
Tag skinnet af lårene.
Pisk æg og mælk sammen i en skål. Vend kokosmel med krydderi i en anden skål.
Kom kyllingelårene i æggeblandingen, og dernæst i kokosmelet. Fordel det godt omkring hele låret.
Kom dem på en bageplade og steg dem i ovnen ved 200 grader varmluft i cirka 35-45 minutter, til de gyldne og sprøde.
Opskriften er herfra.
Super lækkert med kokospaneret kylling, det har jeg aldrig smagt, men nu skal det bestemt prøves næste gang den står på kylling:-)
SvarSletTak for inspirationen !
Jeg laver selv lidt mad, kager osv. og ligger op på min blog engang imellem og elsker inspiration på dette felt:-)
Ønsker dig en god dag.