lørdag den 10. oktober 2015

Fyldt butternut squash


En rigtig god reste-ret. Jeg brugte en portion kødsauce fra fryseren.

Fyldt butternut squash:
½ rengjort butternut squash
1 portion kødsauce
2 skefulde hytteost
1 æg
salt og peber
2 skiver stegt bacon
Revet ost

Pensl græskaren udvendt med olivenolie. Bag det i 20 minutter ved 200 grader.
Rør kødsaucen med hytteost og æg, samt salt og peber.
Kom kødsaucen i det halvbagte græskar og kom bacon i mindre stykker ovenpå.
Sæt det tilbage i ovnen i 20 minutter.
Drys med drevet ost og eventuelt oregano. Sæt det tilbage i ovnen i 20 minutter.
Lad den hvilke 5-10 minutter inden den spises.

Opskriften er med inspiration herfra

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar