fredag den 20. januar 2017

Kyllingesuppe med rodfrugter og kokosmælk


Kyllingesuppe med rodfrugter og kokosmælk (4 pers.)
600 g kyllingefilet
2 løg, hakket
2 fed hvidløg, hakket
1 tsk. rød karrypasta (købt i en thai-butik - hvis den købes i supermarkedet, skal der nok bruges lidt mere)
400 g gulerødder, skåret i tern
400 g blandede persillerødder og pastinakker, skåret i tern
2 dl vand
1 hønsebouillon terning
2 ds kokosmælk 400 ml.
1 tsk. salt
olie
lidt sukker og citronsaft

Skær kyllingefilet i tern.
Svits grøntsagerne i lidt olie. Tilsæt vand og bouillonterning og lad det koge ind.
Tilsæt kylling og kokosmælk og kog indtil kyllingen er gennemkogt, ca. 5 minutter.
Smag til med salt, citronsaft og sukker.

Opskriften er med inspiration herfra

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar