onsdag den 18. januar 2017

Vegetarisk Thai Chili




Vegetarisk Thai Chili med quinoa og bønner (4-6 pers):
1 spsk. chilipulver
1½ tsk. rød karry paste
1 spsk. spidskommen
1 lille dåse tomatpure
1 liter grøntsagsbouillon
1 lille løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
1 peberfrugt, i tern
1 lille sød kartoffel, i tern
1 spsk. rapsolie
2 ds. kidneybønner
1 ds. baked beans
150 g quinoa
200 ml kokosmælk
1 ds. hakkede tomater
salt og peber

Hytteost eller andet surmælksprodukt

 Svits karry paste, chilipulver, spidskommen og tomatpure i en stor gryde. Tillsæt et par skefulde bouillon og lad det simre, så det hele bliver opløst og jævnt.
Tilsæt rapsolie, løg, hvidløg, peberfrugt og sød kartoffel og svits ca. 7 minutter til grøntsagerne er møre.
Tilsæt det resterende bouillon, bønner, quinoa, kokosmælk, hakkede tomat og lidt salt. Bring i kog og lad det simre under låg i en time. Rør en gang imellem.
Smag til med salt og peber.
Top op med hytteost.

Opskriften er fra Hjemme hos Xenia 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar