fredag den 4. april 2014
Spaghetti Meatball Tomato Soup
Spaghetti Meatball Tomato Soup:
Kødboller:
300 g hakket oksekød
2 fed hvidløg, presset
1 æg
½ dl revet parmesan
Salt og peber
Suppe:
6 bøftomater
2 store gulerødder
2 løg
4 fed hvidløg
1 spsk. sukker
½ spsk. salt
3/4 l. grøntsagsbouillon
2 dl spaghetti, brækket i mindre stykker
Suppen:
Skær tomaterne og løgene i kvarte, gulerødderne i skiver og pil hvidløgsfedene.
Kom det i et ildfastfad og drys med sukker, salt og peber.
Kødboller:
Ælt alle ingredienserne sammen til kødbollerne og tril dem til små kødboller.
Fordel kødbollerne over grøntsagerne og bag ved i 20 minutter ved 200 grader.
Vend kødbollerne og giv dem endnu 10 minutter.
Tag fadet ud og tag kødbollerne op.
Blend grøntsagerne og stegevæde sammen med bouillon i en gryde. Det er meningen at suppen skal være lidt tynd, da spaghettien vil suge noget af væsken.
Kog suppen op og tilsæt spaghetti - lad det koge cirka 9-10 minutter til spaghettien er færdig. Kog kødbollerne med det sidste minut.
Opskriften er fra MissMuffin.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar