onsdag den 21. maj 2014

Rød tabbouleh med chilicreme


Rød tabbouleh med chilicreme (4 pers):
500 g tomater
2 peberfrugter (rød og gul)
1 bdt. radiser
1 rødløg
50 g rosiner
1 lille bdt. persille

Chilicreme:
1 rød chili
1 rød peberfrugt
2 fed hvidløg
30 g salte peanuts
½ dl olivenolie

Hak tomaterne fint. Snit peberfrugterne fint. Skær radiser i små tern og hak rødløget fint. Vend tomater med peberfrugt, radiser, løg og rosiner. Hak persillen fint og vend den i salaten.

Flæk chilien, skrab kernene ud. Kom resten af ingredienserne i en blender eller foodprocessor og kør til en pestolignende konsistent.
Vend chilicremen med tabbouleh.



Opskriften er lavet med inspiration fra Sæson

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar