tirsdag den 24. juni 2014

Broccolisalat med perlerug


Broccolisalat med perlerug:
1 broccoli
75 g perlerug eller andre produkter fx ris
5 blommetomater
5 forårsløg
1½ dl fromage frais
1 spsk. mayo
1 spsk. dijon sennep
1 håndfuld friske krydderurter fx persille og purløg
Salt og peber

Kog perlerug og lad dem køle af.
Del broccoli i små buketter og hæld kogende vand over. Lad dem trække cirka 5 minutter og hæld vandet fra. Skyld dem i koldt vand.
Skær tomaterne i både og forårsløg i tynde ringe.
Bland fromage frais, mayo og sennep. Hak krydderurter og kom dem i dressingen. Smag til med salt og peber.
Vend perlerug i dressingen. Vend herefter resten af ingredienserne i blandingen og server med det samme.

Opskriften er lavet med inspiration fra Miss Muffin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar