Kylling i fad med kokosmælk, karry og rabarber:
2 store kyllingebryster
3 stilke rabarber, skåret i 2 cm tykker skiver
3 dl kokosmælk
Marinade:
1 spsk. karry
Saften fra 1 lime
1 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
Salt og peber
Bland ingredienserne til marinaden i en frysepose. Læg kyllingebrysterne heri og lad dem marinere i køleskabet i omkring 2 timer.
Brun kyllingebrysterne på en pande i lidt olivenolie i cirka 3-4 minutter. Læg de forstegte kyllingebryster i et ovnfast fad sammen med rabarber. Hæld kokosmælk henover og steg kyllingen i 20-25 minutter ved 200 grader.
Opskriften er lavet med inspiration fra Vanløse Blues.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar