fredag den 4. juli 2014
Lun kartoffelsalat med grønne asparges og smilende æg
Lun kartoffelsalat med grønne asparges og smilende æg:
500 g små nye kartofler
1 bdt. grønne asparges
4 fed hvidløg, presset
4 æg
150 g feta
1 potte frisk dild
Senneps dressing:
3 spsk. olivenolie
1 spsk. rødvinseddike
1 tsk. dijon sennep
1 tsk. salt
Rengør og skær kartoflerne i kvarte. Kog dem møre.
Skyl og rengør asparges. Skær dem i mundrette stykke. Steg dem på en pande i lidt olivenolie sammen med presset hvidløg til de er møre, men stadig har bid. Krydr med lidt salt.
Kog æggene til de er smilende - cirka 6 minutter alt efter størrelse.
Vend dressingen og hakket dild sammen med de varme kartofler. Anret dem i et fad sammen med de lune asparges og smuldr feta henover. Halver æggene og placer dem i fadet ovenpå salaten. Server med det samme, mens salaten stadig er lun.
Opskriften er lavet med inspiration herfra.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar