onsdag den 16. juli 2014
Nudelsalat i iceberg-skål
Nudelsalat i iceberg-skål (4 pers):
1 iceberg
150 g kogte nudler
2 tsk. olivenolie
400 g skinkekød i tern
Salt og peber
250 g broccoli i buketter
1 snittet rødløg
2 udkernede peberfrugter i strimler
1 dl sursød chilisauce
35 g salte peaunuts
1 bdt. koriander
Pil otte af de store yderste blade af salaten og gem dem til serveringen.
Snit resten af salaten fint og bland de med nudlerne.
Varm olien i en stor pande, dup kødet tørt og steg det under omrøring i 3-4 minutter. Drys med salt og peber. Lad kødet køle af.
Bland alle ingredienserne med den sursøde chilisauce samt koriander.
Anret salaten i icebergblade og drys med peanuts samt ekstra koriander.
Opskriften er lavet med inspiration fra Sæson.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar