tirsdag den 16. september 2014

Citronfrikadeller


Citronfrikadeller: 
1 skive lyst brød
250 g hakket kyllingekød
2 spsk. citronsaft
Persille og timian
2 spsk. parmesanost
Salt og peber
3 spsk. hvedemel
1 spsk. olivenolie til stegning
150 g tørret spaghetti
500 g broccoli
100 g flødeost naturel

Riv brødet. Alt det i kødet sammen med citronsaft, hakket persille og timian samt parmesanost. Krydr med salt og peber og form farsen til kugler, der vendes i mel.
Brun dem på en pande i olie.
Skru ned for varmen og lad dem gennemstege cirka 8 minutter.
Kog spaghetti.
Del broccoli i buketter og snit stilken i tynde skiver. Vend dem i pastaen de sidste 4 minutter af kogetiden.
Hæld pasta og broccoli i et dørslag og smelt flødeosten i den varme gryde. Vend pasta og broccoli i den smeltede ost og smag til med salt og peber.
Server med frikadeller og parmesanost.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar