torsdag den 4. september 2014

Laks Salad Nicoise


Laks Salad Nicoise:
200 g laksebøffer
2 æg
1 salathoved
200 g grønne bønner
1 bakke cherrytomater
200 g kogte kartofler
2 spsk. kapers
50 g sorte oliven

Sennepsdressing:
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. æblecidereddike
3 spsk. olivenolie
1 tsk. sukker

Bag laksen i ovnen ved 200 grader i cirka 13-15 minutter. Kog æggene i 10 minutter. Afkøl og pil dem.
Skyl salaten og afdryp. Nip bønnerne og kog dem i letsaltet vand i 2 minutter.
Afdryp bønnerne og overhæld med koldt vand. Halvér cherrytomaterne og skær kartoflerne i mindre stykker.

Vend salat med kartofler, bønner, cherrytomater, æg skåret i kvarte, kapers og oliven. Del laksen i flager og fordel over salaten.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen og drys over salaten.

Opskriften er fra Sæson.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar