onsdag den 22. oktober 2014

Mexicansk bønnesalat


Mexicansk bønnesalat:
1 ds. kidney bønner
1 ds kikærter
2 avocadoer
2 stængler bladselleri
10 cherrytomater
1 bdt. persille

Dressing: 
6 spsk. olivenolie
4 spsk. citronsaft
1 tsk. sukker
½ tsk. chiliflager
1/4 tsk. stødt spidskommen
Salt og peber

Dræn bønnerne og skyl dem godt. 
Skær avocado og bladselleri i grove tern. Halver tomaterne. 
Hak persille fint. 
Bland alle ingredienserne sammen. 

Pisk ingredienserne til dressingen sammen. Smag til og hæld den henover salaten og bland godt sammen. 


Opskriften er lavet med inspiration fra Loui & Bearnaisen 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar