Sundt og lækkert

En blog om sund og god mad.

fredag den 28. februar 2014

Pastinakbrød

›
Jeg så opskriften i Samvirke, og da det lige passede med at jeg havde en enkelt pastinak liggende i grøntsagsskuffen som trængte til at ...
torsdag den 27. februar 2014

Tikka Chicken Masala

›
Da jeg faldt over opskriften hos Valdemarsro  var vi nødt til at prøve den. Jeg elsker krydret og stærk mad, og især asiatisk og indisk mad ...
onsdag den 26. februar 2014

Hjemmelavet frisk pasta med æg

›
Jeg har fået denne fantastisk kogebog i julegave. Den hedder "Hjemmelavet - franske lækkerier fremstillet fra grunden", og den ind...
tirsdag den 25. februar 2014

Restemad: Pasta med oksefilet

›
Vi havde stadig en rest oksefilet fra nytårsaften, som selvfølgelig skulle bruges på den bedst mulige måde. Da vi også have noget fløde i fr...
mandag den 24. februar 2014

Madplan uge 9

›
Mandag: Rester fra søndag Tirsdag: Krydret linsegryde samt grønt Onsdag: Sandwich Torsdag: Rester fra tirsdag Fredag: Pulled pork burger...
lørdag den 22. februar 2014

Fastelavnsboller med nougat og marcipan - formet som muffins

›
Opskriften giver 12 muffins og er lavet med inspiration fra Odense Marcipan . Fastelavns muffinboller: 2 dl mælk 25 g gær 3 æg 1 sp...
fredag den 21. februar 2014

Fiskefrikadeller og sellerifritter

›
Skær den ønskede mængde knoldselleri ud i den rigtige størrelse. Vend det i lidt olie på bagepapir med ønskede krydderier. Vi valgte at b...
tirsdag den 18. februar 2014

Broccolisuppe med ris, bønner og kål

›
Broccolisuppe med ris, bønner og kål (4-6 pers): 200 g tørrede hvide bønner - udblødt i 8 timer 2 liter hønsebouillon 1 dl risottoris ...
mandag den 17. februar 2014

Madplan uge 8

›
Mandag: Asiatisk kyllingesuppe med kål Tirsdag: Langtidsstegte andelår i Römertopf med kartoffelmos og rødkålssalat Onsdag: Rester fra ma...
fredag den 14. februar 2014

Cookies med marcipan og chokolade

›
Cookies med marcipan og chokolade: Cirka 25 stk. 150 g blødt smør 150 g brun farin 175 g sukker 1 tsk. vaniljepulver 1 æg 200 g h...
torsdag den 13. februar 2014

Rösti af rodfrugter

›
De var så lækre, disse röstis. Og hvis man har nogle rester af rodfrugter i køleskabsskuffen, er det bare en super måde at få dem brugt p...
onsdag den 12. februar 2014

Farsbrød med feta, spinat og nødder

›
Farsbrød med feta, spinat og nødder: 350 g hakket svinekød 1 stort løg 1 stor håndfuld optøet spinat, presset fri for væde 150 g smul...
‹
›
Start
Vis internetversion

Om mig

Elisabeth
Vi er et par på henholdvis 25- og 26 år som bor i Aarhus og elsker at lave mad. Vi har en stor interesse i sund mad og motion, og derfor vil største delen af opskrifterne også have et sundt perspektiv.
Vis hele min profil
Leveret af Blogger.