torsdag den 5. juni 2014
Grøn aspargessuppe med rygeost og grønne ærter
En virkelig skøn forårs-/sommerret, lavt med inspiration fra Råvarecirkus. Rygeosten giver lige suppen det ekstra pift, som gør at den bliver sommerlig og får en skøn smag.
Grøn aspargessuppe:
1 bdt. grønne asparges
2 spsk. olivenolie
1 løg, ginthakket
½ liter grøntsagsbouillon
1 stor håndfuld grønne ærter
1 lille bdt. dild, hakket
2 spsk. rygeost
2 spsk. creme fraiche
1 spsk. æblecidereddike
Salt og peber
Sauter løget i olivenolien. Skær asparges i mindre stykker, men gem hovederne til pynt.
Kom aspargsene i gryden og sauter med i nogle minutter.
Hæld den kogene bouillon over aspargsene og lad den simre 2 minutter. Blend med det samme. Tilsæt rygeost og creme fraiche i suppen og smag til med salt, peber og æblecidereddike.
Server suppen pyntet med masser af dild, ærter og aspargeshovederne.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar