fredag den 6. juni 2014

Perlebyg med rygeost, grønt og laks


Lækker, lækker sommeret lavet med inspiration fra Sæson.

Perlebyg med rygeost, grønt og laks (2-3 pers):
250 g grønne asparges
100 g perlebyg
1 terning hønsebouillon
1 bdt. radiser
1 agurk
1 lille håndfuld krydderurter - vi brugter dild, purløg og basilikum
100 g rygeost - eventuelt ricotta eller feta
200 g laks
Salt og peber

Kog perlebyg i bouillon som angivet på pakken. Køl af.
Kom laks i et ildfast fad og krydr med salt og peber. Sæt det i ovnen ved cirka 200 grader i 12-15 minutter.

Knæk den nederste ende af aspargesene , og skær dem i snitter på cirka 3 cm. Hæld kogene vand over dem, og lad dem trække 2-3 minutter.
Skær radiser i skiver og agurk i små tern. Hak krydderurterne.

Vend perlebyg med asparges, radiserne, agurk, krydderurter samt flager af laksen.
Krydr med salt og peber. Anret med små klatter af rygeost.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar