Cremet grøntsagssuppe:
2-3 porrer
2 løg
3 fed hvidløg
1 rød snack peberfrugt
5 store gulerødder
200 g pikant flødeost
1½ L grøntsagsbouillon
Lidt olivenolie
Timian
Peber
Rens grøntsagerne og snit dem fint. Skær gulerødder i tern.
Svits porrer, løg og hvidløg til de er blanke i lidt olivenolie i en gryde.
Tilsæt peberfrugt i mindre tern og gulerødder og svits med i 1-2 minutter, uden at det tager farce.
Tilsæt bouillon og lad det koge 5-10 minutter
Skru ned for varmen.
Tilsæt pikantosten og lad det langsomt smelte. Når osten er smeltet er suppen færdig. Smag til med timian og peber.
Opskriften er herfra.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar