onsdag den 8. juli 2015
Osso Buco med frisk pasta
Osso Buco med frisk pasta:
4 stk. Osso Buco
2 flasker rødvin (brug en billig)
2 dåser flåede tomater
1 helt hvidløg (bemærk at det er et helt, og ikke et fed)
3 skalotteløg
Okseboullion
Friske rosmarin og salviekviste
Hak skalotteløg og hvidløg fint og steg dem klare i olie, i en stor gryde. Tilsæt de flåede tomater, samt lige dele fond. Kalveskankene ligges i gryde. Tilsæt rødvin. Kom rosmarin og salvie i. Lad retten småsimre i 4 timer, hvorefter kødet langsomt vil gå i opløsning og fisk knoglerne op af gryden. De næste 2 timer bruges på at koge retten langsomt ind. Efter 6 timer har man den mest fantastisk ret med en fantastisk kraftig smag.
Server med frisk pasta.
Opskriften er hentet hos Gastromand.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar