onsdag den 8. juli 2015

Osso Buco med frisk pasta


Osso Buco med frisk pasta:
4 stk. Osso Buco
2 flasker rødvin (brug en billig)
2 dåser flåede tomater
1 helt hvidløg (bemærk at det er et helt, og ikke et fed)
3 skalotteløg
Okseboullion
Friske rosmarin og salviekviste

Hak skalotteløg og hvidløg fint og steg dem klare i olie, i en stor gryde. Tilsæt de flåede tomater, samt lige dele fond. Kalveskankene ligges i gryde. Tilsæt rødvin. Kom rosmarin og salvie i. Lad retten småsimre i 4 timer, hvorefter kødet langsomt vil gå i opløsning og fisk knoglerne op af gryden. De næste 2 timer bruges på at koge retten langsomt ind. Efter 6 timer har man den mest fantastisk ret med en fantastisk kraftig smag.

Server med frisk pasta.

Opskriften er hentet hos Gastromand.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar