Velkommen til

Jeg håber du kan drage nytte af mine opskrifter og oplevelser med forskellige ting. Send mig en kommentar, hvis du har gode ideer som du gerne vil dele

søndag den 28. oktober 2012

Torvet...

Hver onsdag og lørdag i Århus er der torvedag. Det er helt fantastisk.. Gode danske råvarer der er i sæson. Det koster nok nogenlunde det samme som i butikkerne når alt kommer til alt, men man kan virkelig mærke at det er af god kvalitet. 


Denne gang fik jeg anskaffet mig disse lækre ting; gule- og bolchebeder, et knoldselleri, 2 squash (5,- stk!!), et savoykål og en kæmpe pose med grønkål. Jeg har aldrig rigtig kunne lide grønkål, men det er måske fordi jeg altid kun har prøvet det i en stuvning og det syntes jeg dengang var helt forfærdeligt. Men nu er jeg begyndt at bruge det råt, fordi min veninde snakkede meget varmt om det. Det måtte jo prøves, og det værste der kunne ske var at hun kunne få resten. Men den første portion forsvandt hurtigt. Så vi var begge enige om, at vi måtte have en stor pose med hjem denne gang.

Er der nogen der har nogle gode ideer til hvad man kan bruge savoykålet til?

fredag den 21. september 2012

Sunde club sandwich

Den anden dag lavede vi disse sunde clubsandwich, så synes lige jeg vil give opskriften videre. Jeg har fundet den på IFORM's hjemmeside, men har selv lavet nogle justeringer..


Ingredienser: 
Kyllingefilet
1 broccoli 
2 avocado
Salt, peber
Bacon i skiver
Groft sandwichbrød
Tomat
Agurk
Rucola

Kog kyllingen mør, og skær den i skiver. Kog broccoli meget mør, gerne både stilk og top, og purer den. Pil så avocado og skær den i tynde skiver. Brug en ½ af avocadoerne som tilsættes i broccoli mosen. Den smages derefter til med salt og peber. Bacon skiverne steges i microovnen mellem stykker af køkkenrulle. Rist brødet. Hver brødskive smøres med broccolicreme på den anden ene. Så lægges bund af tomater, agurk og avocado i skiver og dernæst kylling i skiver. Læg nu rucola og bacon som top, før den anden skive brød evt. bliver lagt øverst på sandwichen. Den sidste brødskive kan også vælges at spises ved siden af. 
Hej -og velkommen til..

Jeg elsker mad og især sund og god mad. Mad der helt er lavet fra bunden. Jeg interesserer mig for sund mad og sunde alternativer, så det vil være det jeg ligger vægt på.

Jeg håber du vil kunne lide det..