Velkommen til

Jeg håber du kan drage nytte af mine opskrifter og oplevelser med forskellige ting. Send mig en kommentar, hvis du har gode ideer som du gerne vil dele

onsdag den 18. januar 2017

Vegetarisk Thai Chili




Vegetarisk Thai Chili med quinoa og bønner (4-6 pers):
1 spsk. chilipulver
1½ tsk. rød karry paste
1 spsk. spidskommen
1 lille dåse tomatpure
1 liter grøntsagsbouillon
1 lille løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
1 peberfrugt, i tern
1 lille sød kartoffel, i tern
1 spsk. rapsolie
2 ds. kidneybønner
1 ds. baked beans
150 g quinoa
200 ml kokosmælk
1 ds. hakkede tomater
salt og peber

Hytteost eller andet surmælksprodukt

 Svits karry paste, chilipulver, spidskommen og tomatpure i en stor gryde. Tillsæt et par skefulde bouillon og lad det simre, så det hele bliver opløst og jævnt.
Tilsæt rapsolie, løg, hvidløg, peberfrugt og sød kartoffel og svits ca. 7 minutter til grøntsagerne er møre.
Tilsæt det resterende bouillon, bønner, quinoa, kokosmælk, hakkede tomat og lidt salt. Bring i kog og lad det simre under låg i en time. Rør en gang imellem.
Smag til med salt og peber.
Top op med hytteost.

Opskriften er fra Hjemme hos Xenia 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar