Velkommen til
Jeg håber du kan drage nytte af mine opskrifter og oplevelser med forskellige ting. Send mig en kommentar, hvis du har gode ideer som du gerne vil dele
fredag den 16. august 2013
Spaghetti cabonara
Spaghetti cabonara:
500 g spaghetti
6 æggeblommer
50 g parmesanost
8 skiver bacon i stykker
3,2 dl fløde
Kog spaghettien al dente og hæld vandet fra. Mens spaghettien koges, steges bacon på en pande. Læg derefter på køkkenrulle. Pisk fløde, æg og parmesan sammen og bland bacon heri. Sæt spaghettien tilbage på varmen og bland med æggemassen. Lad det på varme i ½-1 minut til det bliver tykkere. Server med friskkværnet peber.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar