Vi spiser meget kylling, men det kan hurtigt godt blive kedeligt med det
sædvanlige stegte kyllingebryst.
Jeg faldt derfor over en opskrift HER og har derfra foretaget mine egne
justeringer.
Sauce:
2 dåser hakkede tomater2 tsk rødvinseddike
3-5 fed hvidløg
4 tsk chilipulver
1 spsk spidskommen
1-2 spsk oregano
1 spsk. brun farin
Salt og peber
500 g kyllingefilet
1 lille løg
1 spsk. olivenolie
fremgangsmåde:
1) Blend alle ingredienserne til saucen sammen med stavblenderen
2) Skær løget i små tern.
3) Varm olien op i en gryde med stor bund eller en sautérpande.
4) Svits løgene i olien til de er gennemsigtige.
5) Steg kyllingebrysterne 3 min. på hver side i gryden sammen med løgene.
6) Hæld saucen over kyllingen og bring i kog.
7) Lad kyllingen simre i saucen i ca. 20 min. til den er helt mør.
8) Tag kyllingen op og træk kødet fra hinanden med to gafler.
9) Kom den 'pulled' kylling tilbage i saucen og varm igennem 5 min. og smag til med salt, peber og evt. ekstra krydderier.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar