Velkommen til

Jeg håber du kan drage nytte af mine opskrifter og oplevelser med forskellige ting. Send mig en kommentar, hvis du har gode ideer som du gerne vil dele

tirsdag den 16. december 2014

Græskar bygotto


Græskar bygotto:
300 g hokkaido græskar
2 dl perlebyg
1½ dl kogevand fra græskaret
½ dl piskefløde
1 lille løg
1 fed hvidløg
Smør
2 spsk. hakket timian
1 knsp. muskatnød
Friskkværnet peber
Salt
Æblecidereddike
75 g feta

Hak løg og hvidløg fint og steg det i smør i en gryde, indtil løgene er bløde.
Kog perlebyggen mør.
Fjern kernerne fra græskaret og skær det i mindre stykker. Kog stykkerne, indtil de er helt møre. Husk at gemme 1½ dl vand - eventuelt lidt mere.
Kom græskarstykkerne i en foodprocessor og blend sammen med græskarvand, fløde, hakket timian, muskatnød samt salt og peber.
Kom græskarsaucen tilbage i gryden sammen med løgene, og tilsæt perlebyg.
Smag til med en smule æblecidereddike.
Pynt med smuldret feta, dryp af olivenolie og masser af friskkværnet peber.

Opskriften er herfra

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar