Kartoffelsuppe fra Bolivia:
100 g almindelig hvid quinoa
2 mindre løg
6 fed hvidløg
1 stor chili
Olivenolie
1,2 L grøntsagsbouillon
450 g kartofler
1 rød peberfrugt
1 lille squash
250 g frosne majskerner
Sæt quinoaen i vand i koldt vand 15 minutter.
Hak løg, hvidløg og chili (uden kernerne).
Skær kartofler, peberfrugt og squash i terninger.
Skyl quinoaen og afdryp den i en sigte.
Svits løg, hvidløg og chili til løgene er blevet bløde. Tilsæt quinoa sammen med bouillon. Læg låg på gryden og lad suppe koge 10 minutter.
Tilsæt kartoflerne og kog suppen op. Tilsæt squash, majs og peberfrugt, og lad suppen koge videre til kartoflerne er blevet møre - det tager cirka 10-15 minutter.
Smag suppen til med salt og peber.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar