100 g quinoa (brug eventuelt perlespelt eller bulgur)
1 fed hvidløg
2 agurker
1 bdt. radiser
1 rødløg
1 håndfuld persille
100 g feta
Salt og peber
1-2 spsk. blå birkes
Dressing:
Salg af 1 lime
2 spsk. rapsolie
1 tsk. honning
Skyl quinoa godt og kog under låg ved svag varme i 2 dl vand, tilsat presset hvidløg i cirka 15 minutter. Tag gryden af varmen og lad den stå i 10 minutter.
Flæk agurken på langt, fjern kernerne med en teske og skær den i skiver.
Snit radiser og hak rødløg og persille.
Vend quinoa med med grøntsagerne samt fetaost i tern. Smag til med salt og peber og drys med birkes.
Rør dressingen sammen og dryp den henover salaten.
Server med krydrede hakkebøffer.
Opskriften er fra min yndlingsside Sæson