4 personer
600 g skrællede gulerødder
300 g skrællede kartofler
200 g skrællet persillerod
1½ L hønsebouillon
200 g cheasy fraiche 9 %
Salt, peber
1 fed hvidløg
25 g valnødder
½ dl hakket persille
1 spsk. olivenolie
1/4 dl citronsaft
25 g revet parmesan
Skør gulerødder, kartofler og persillerødder i mindre stykker og kom dem i en gryde sammen med hønsebouillon. Bring det hele i kog, og lad det koge 30 minutter til grøntsagerne er møre. Blend suppen med fraiche og smag til med salt og peber.
Findel hvidløg, valnødder, persille, olie og citronsaft med en stavblender. Rør parmesanosten i og smag til med salt og peber.
Server pestoen til suppen og med groft brød
Uhmmm. Havde to teenagere på besøg, da vi lavede den første gang.
SvarSletVi var alle fire vilde med den. TAK!