Grøn musaka:
1 løg
4 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
1 dåse hakkede tomater
Frisk timian
1 aubergine (350 g)
1 squash (250 g)
4 spsk. yogurt naturel1 æg
1 spsk. hvedemel
25 g revet parmesanost
Salt og peber
Svits finthakket løg og hvidløg i ½ spsk. olie. Tilsæt hakkede tomater og timian.
Lad saucen simre 10 minutter.
Læg aubergine- og squashskiver på en bageplade med bagepapir. (Skiverne lavet bedst på et mandolinjern).
Pensl dem med olie, og drys med salt og peber. Brun dem i ovnen i cirka 15 minutter.
Læg grøntsagerne lagvist med tomatsauce i et ovnfast fad.
Pisk yoghurt sammen med æg, mel og ost og bred det ud over retten.
Sæt fadet i ovnen i 20-25 minutter ved 225 grader.