Velkommen til

Jeg håber du kan drage nytte af mine opskrifter og oplevelser med forskellige ting. Send mig en kommentar, hvis du har gode ideer som du gerne vil dele

søndag den 28. september 2014

Grøn musaka


Grøn musaka:
1 løg
4 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
1 dåse hakkede tomater
Frisk timian
1 aubergine (350 g)
1 squash (250 g)
4 spsk. yogurt naturel
1 æg
1 spsk. hvedemel
25 g revet parmesanost
Salt og peber

Svits finthakket løg og hvidløg i ½ spsk. olie. Tilsæt hakkede tomater og timian.
Lad saucen simre 10 minutter.
Læg aubergine- og squashskiver på en bageplade med bagepapir. (Skiverne lavet bedst på et mandolinjern).
Pensl dem med olie, og drys med salt og peber. Brun dem i ovnen i cirka 15 minutter.
Læg grøntsagerne lagvist med tomatsauce i et ovnfast fad.
Pisk yoghurt sammen med æg, mel og ost og bred det ud over retten.
Sæt fadet i ovnen i 20-25 minutter ved 225 grader.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar