Velkommen til

Jeg håber du kan drage nytte af mine opskrifter og oplevelser med forskellige ting. Send mig en kommentar, hvis du har gode ideer som du gerne vil dele

fredag den 10. maj 2013

Perleotto med tomater og basilkum

En super lækker og godt alternativ til en almindelig risotto. Opskriften blev fundet på hjemmesiden for Sæson for god smag, som i øvrigt er en rigtig god hjemmeside, som har rigtig mange lækre og simple opskrifter.

Perleotto:
1 løg
4 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
300 g perlebyg
2 dl hvidvin
1 liter grøntsagsbouillon
500 g tomater
50 g revet parmasanost
Salt og peber
½ potte basilikum, hakket

Hak løg og pres hvidløgene. Varm olien op og svits løg, hvidløg og perlebyg. Rist til perlebyggene er gyldne. Hæld hvidvin på og lad det fordampe. Spæd gradvist til med bouillon og lad perlebyggen simre ved svag varme i cirka 20 minutter til de er møre og bouillonen er kogt ind.

Hak tomaterne. Vend tomater og parmasanost i ottoen og lad den simre yderligere i 3 minutter. Smag til med salt og peber og vend hakket basilikum i retten.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar